25 de maig de 2013

Inauguració de la nova seu social

L'Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida ha celebrat el dia 24 de maig la inauguració del seva nova seu social situada al C/ Cavallers, núm.9 de Lleida. A l'acte d'inauguració hi han assitit més de cinquanta persones entre elles el Sr. Josep Presseguer, 1r tinent d'Alcalde de l'Ajuntamnet de Lleida, la Sra Montserrat Gil, Directora de Serveis a les Persones i la Sra. Rosa Mª Ball. També representants del Departament de Benestar Social i Família, Fesalut, AECC, La Caixa i dels grups municipals del Partit Popular i Convergència i Unió.
El President de l'Associació, el Sr. Isidre Macias i la vicepresidenta, Sra. Mª Carmen Forcada,  han agraït la col·laboració i suport de l'Ajuntament i la Diputació de Lleida amb la gestió de tot el trasllat, i han lamentat la negativa del Departament de Salut de la Generalitat a finançar el servei de rehabilitació que ofereix l'entitat, desitjat que la situació econòmica millori per poder continuar en l'actual local social, atès que fins ara, tot i les peticions efectuades a Salut i a l'Ajuntament de Lleida, entre altres institucions, no s'ha rebut cap oferta de cessió d'espai gratuït que s'adeqüés a les necessitats de l'entitat.

L'objectiu de l'Associació és mantenir tots els serveis d'atenció, suport i rehabilitació a tots els pacients laringectomitzats i famílies de les comarques lleidatanes, per la qual cosa ha organitzat pel proper dia 16 de juny una Trobada de Camp Solidària a la població d'Arbeca.


Clica aquí per veure el reportatge fotogràfic

Comparteix-ho

0 Comentaris a "Inauguració de la nova seu social"

Publica un comentari a l'entrada