21 de juny de 2013

Xerrada de salut i quiromassatge terapèutic

L'Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida ha organitzat el dijous dia 20 de juny de 2013, una xerrada relacionada amb la salut i elquiromassatge adreçada a tota la població, però sobretot a les entitats i persones que formen part de l'Espai Salut de Lleida, on han assistit una vintena de persones per tal de descobrir els efectes beneficiosos per la salut i millora de la  qualitat de vida, que ofereixen les diferents tècniques d'aquesta disiplina que s'apliquen a l'Associació de Laringectomizats de Lleida, per la quiromassatgista Mònica Ruiz.
L'associació de Lleida, desenvolupa aquest servei des de l'any 2012 als laringectomitzats, que precisen el massatge com a eina sobretot per treballar les contractures i millorar la mobilitat i funcionalitat de les extremitats superiors i cervicals que han estat afectades per la intervenció quirúrgica. Ara l'entitat amb la col·laboració de Kapunka, fa extensiu aquest servei a tota la població, pels grans beneficis físics i emocionals que comporta a qualsevol persona, independentment  de l'estat de salut que tingui.
La Sra. Ruiz, ha fet especial  enfasis en  que el quiromassatge no s'ha d'entendre com un luxe, sinó com un dret que han de tenir totes les persones independentment del seu nivell econòmic, i aquesta és la base del seu treball que està sorgint a Lleida amb els professionals de Kapunka.

Comparteix-ho

0 Comentaris a "Xerrada de salut i quiromassatge terapèutic"

Publica un comentari a l'entrada