3 de febrer de 2014

Festa Patronal Sant Blai

El dia 2 de febrer de 2014 l'entitat va celebrar la seva anual Festa Patronal de Sant Blai i 35 Aniversari amb una missa i un Dinar Solidari, convidant a participar a tota la població. També es va celebrar l'Assemblea General de socis en la qual entre altres punts de l'ordre del dia es va presentar i aprovar l'estat de comptes deficitari de l'any 2013 i el pressupost per l'any 2014 amb una reducció molt important de les despeses de personal, i un lleuger augment de les quotes dels associats, per tal d'equilibrar la balança econòmica de l'entitat, mantenir el seu funcionament i els mínims serveis adreçats als usuaris i població que s'adreça a l'associació per demanar assessorament i informació específica.
La missa es va celebrar a l'església de Sant Joan i van poder comptar amb la col·laboració del Cor de la Parròquia del Carme i de la sòcia Marisa Quintillà, que es van delectar amb les seves veus angelicals als quals agraïm de tot cor el seu suport i participació en fer més especial l'eucaristia.
Dins els actes previstos es va lliurar una placa commemorativa al Sr. Josep Oró Piñol, soci laringectomitzat més antic que celebrà els seus 20 anys d'operat i es va fer un sorteig d'obsequis després del Dinar Solidari, gràcies a la col·laboració de l'empresa d'alimentació: Narcís.
Agraïm també als voluntaris i a l'empresa Atos Medical, la donació d'obsequis per tots els assistens. També als socis i persones que han assistit al dinar i a les que han col·laborat en aportacions solidàries i seient zer0. Amb la seva  participació i implicació, s'han recaptat 193 € amb aquesta activitat, que ajudaran al manteniment dels serveis i projectes que desenvolupa l'entitat.

Clica aquí per veure el reportatge fotogràfic
Comparteix-ho

0 Comentaris a "Festa Patronal Sant Blai"

Publica un comentari a l'entrada