7 de febrer de 2016

Festa Patronal Sant Blai

El passat dia 7 de febrer l'Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida va celebrar la seva Festa Patronal de Sant Blai, també el seu 37è Aniversari de fundació i també l'Assemblea General de socis que com cada any s'oficia per ratificar i renovar càrrecs.
Per commemorar aquestes festivitats és van realitzar un seguit d’actes als quals i van participar socis, col·laboradors, famílies i autoritats representants de la ciutat de Lleida.
És va celebrar una missa oficiada pel Sr.Mossèn Joan Mora a l'església de Sant Joan Baptista amb la col·laboració de la Coral de la Parròquia del Carme la qual ens va delectar amb una selecció de cants corals, juntament amb l'acompanyament d'una sòcia col·laboradora de l'entitat, la qual durant la celebració de l'eucaristia ens va oferir l'avemaria i un salutaris.
És va fer una especial dedicatòria a Sant Blai, el nostre patró i també una homilia per aquells socis difunts que no ens van poder acompanyar malauradament. Fent entrega d'un sortit de galetes beneïdes pel mossèn, acompanyant-ho juntament amb un seguit d'oracions d’agraïment.

Seguidament a la missa, vàrem poder gaudir d'un bon àpat tots plegats amb la junta de l’entitat i autoritats. En el qual és va fer honor al soci operat més antic de l'associació, el senyor Jordi Fornos, al qual se li va fer entrega d'una placa honorífica.
També vam poder gaudir d'un sorteig de regals per a tots els assistents a l'acte, la gran majoria cedits per diferents empreses col·laboradores i particulars amb l’entitat.
Molt agraïts de la implicació de tots els participants als actes.

Comparteix-ho

0 Comentaris a "Festa Patronal Sant Blai"

Publica un comentari a l'entrada