16 d’abril de 2016

Día Mundial de la Veu

El passat dissabte dia 16 d’abril de 2016, l’Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida vam celebrar a la ciutat de Lleida el Dia Mundial de la Veu, sortint al carrer, amb l’objectiu d’informar, sensibilitzar a la població i oferir documentació variada sobre les diferents recomanacions i prevenció de malalties que afecten a la veu com poden ser, el càncer de laringe. I també amb la intenció de recaptar fons els qual seran destinats als projectes que desenvolupa la nostra entitat.
És van establir vuit taules solidàries que van ser distribuïdes en diferents indrets de la ciutat, per tal de donar a conèixer la nostra associació i oferir informació diversa, relacionada amb la veu i el càncer de laringe des de les 9 del matí fins les 7 de la tarda.
Volem mencionar i destacar especialment la col·laboració del gimnàs EKKE de Lleida els quals van participar molt activament amb nosaltres amb l’oportunitat de poder realitzar un taller de zumba solidària a les seves instal·lacions pels socis.
I finalment  remarcar que el proper dia 29 d’abril tindrà lloc al local social de l’entitat una conferència envers els hàbits nutricionals i saludables per combatre el càncer a càrrec dels ponents Joan Escolà Bach (quiromassatgista del centre) i Sandra Sans Forcada (metge de família).


Gràcies a la col·laboració de l’empresa de lloguer de taules i cadires Montserrat Ingles S.C.P, a tots els voluntaris i als ciutadans, que ens han ajudat a mantenir i millorar els serveis que oferim a les persones operades de laringe i a les seves famílies.

Clica aquí per veure el reportatge fotogràfic
Comparteix-ho

0 Comentaris a "Día Mundial de la Veu"

Publica un comentari a l'entrada