30 de juny de 2021

TANCAMENT DE LA NOSTRA ENTITAT SOCIAL


Des de l’Associació Provincial de Laringectomitzats de Lleida ens adrecem a vosaltres per tal de comunicar el tancament de la nostra entitat social.


L'APL, amb més de quaranta anys de trajectòria, ha realitzat una gran tasca amb il·lusió, esforç i entrega pel col·lectiu laringectomitzat/traqueostomitzat, afectats per altres dolències de la veu ,conjuntament amb les seves famílies tant a la província de Lleida com part de l’Aragó.  


Malauradament la situació actual no ens permet la continuïtat del projecte social establert i consolidat com fins ara. Per aquest motiu ens veiem abocats a realitzar aquest tancament.


Us voldríem agrair a tots/es els socis/es operats, familiars, voluntaris/es, simpatitzants, col·laboradors/es i treballadors/es el vostre recolzament, suport i dedicació.


Gràcies als que heu reconegut la nostra tasca i ens heu ajudat a lluitar pels drets dels laringectomitzats/traqueostomitzats i afectats d’altres dolències de la veu.


Moltes gràcies per tot.* Qualsevol document, imatge i altres enllaços d'aquesta pàgina web, romandran disponibles fins al 30 de setembre, moment en què es tancarà definitivament www.aplleida.es

Com a dada curiosa des del seu naixement aquesta pàgina web ha estat visitada 142.145 vegades fins al dia d'avui. Esperem que hagi estat de l'interès de tothom.


Comparteix-ho